Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Δημιουργία Εθελοντικού Στεκιού

Το σωματείο εθελοντών αποφοίτων του προγράμματος ΠΡΟ।Τ।Ε।Κ।Τ।Α। Σερρών σε συνεργασία με την το εθελοντικό τμήμα της πολιτιστικής εταιρίας Αρμονία και την Ε।Κ।Κ।Α। Σερρών, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011, ξεκινά την Τρίτη 08/03/2011, ώρα 19:30 (και κάθε Τρίτη την ίδια ώρα) τη λειτουργία ενός "Εθελοντικού Στεκιού", ένα χώρο συναντήσεων τόσο των εθελοντών όσο και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου νέου।

Κατά τις συναντήσεις (με ελεύθερη φυσικά συμμετοχή) θα λαμβάνουν χώρα διάφορες δραστηριότητες όπως παρουσιάσεις, προβολές, ομιλίες, παιχνίδια, παρουσιάσεις, ενώ προσκαλούνται για παρουσίαση των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων τους όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς ή ομάδες.
Οι συναντήσεις θα γίνονται στους χώρους του Εκπαιδευτικού Κέντρου Εθελοντισμού στο τέρμα Εξοχών στην κοιλάδα Αγίων Ανάργυρων αλλά και στο γραφείο της Ε.Κ.Κ.Α. Σερρών στην οδό Μεραρχίας 67, 1ος όροφος.
Για περισσότερες πληροφορίες και πρόγραμμα εκδηλώσεων μπορείτε να δείτε τη σελίδα της Ε.Κ.Κ.Α. Σερρών: http://ekkaserron.blogspot.com/ και στον Ιστοχώρο της πολιτιστικής εταιρίας "Αρμονία" www.irakleia.com
Το πρόγραμμα της πρώτης συνάντησης περιλαμβάνει:
-Καλωσόρισμα εγγραφή
-Ελληνικές - Σερραϊκές γεύσεις
-Παρουσίαση φορέα: Π.Ε. Αρμονία.
Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους εθελοντές σας (ιδιαίτερα των φορέων των Σερρών) να παραστούν στη συνάντηση, ενώ καλοδεχούμενος είναι και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος (άτομο ή φορέας που θα ήθελε να συμμετέχει παρουσιάζοντας κάποια δραστηριότητα).
Ευχαριστώ
Γιάννης Τούσκας