Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Βραβεύεται ο Σερραίος μαραθωνοδρόμος Γιάννης Φιλιππίδης



Από την  Pharmathen,στις Σάπες Ροδόπης,σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου, ώρα 13:00-15:00, θα γίνει επιβράβευση της πρωτοβουλίας του κ.Φιλιππίδη για το ταξίδι του ανά τη χώρα,ενημέρωσης περί της δωρεάς οργάνων και ιστών,την αιμοδοσία και το περιβάλλον.







Στο πλαίσιο ενίσχυσης πρωτοβουλιών για την προαγωγή και την ενημέρωση θεμάτων υγείας, η Pharmathen επιβραβεύει τον Σερραίο αθλητή, μαραθωνοδρόμο και οδηγό ορεινών διαδρομών Γιάννη Φιλιππίδη.

Κατά την εκδήλωση, στον κ. Φιλιππίδη θα αποδοθεί χρηματική ενίσχυση ως αναγνώριση της πρωτοβουλίας του να πραγματοποιήσει ταξίδι ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων και ιστών, την αιμοδοσία και την ανάπτυξη οικολογικών συμφερόντων.

«Μαραθώνιος Ζωής» 34 εβδομάδων για Σερραίο αθλητή

Στην μπλούζα του γράφει «αποτύπωσε την αγάπη με ένα δώρο ανεξίτηλο, τη ζωή», θέλοντας να στείλει μήνυμα σε όλους.
Εξηγώντας πως του δόθηκε η αφορμή για να κάνει αυτόν τον αγώνα ζωής, ο Γιάννης Φιλιππίδης δάκρυσε, αναφερόμενος σε δικούς του ανθρώπους που χρειάστηκαν αίμα.
Αμέσως μετά επισκέφτηκε τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Φερών και ενημερώθηκε για την ευαισθησία των Φεριωτών στον εθελοντισμό. 
Την Κυριακή ο μαραθωνοδρόμος βρέθηκε στην πλατεία του Φάρου στην Αλεξανδρούπολη για να συνεχίσει τον αγώνα του. 



Στιγμές χαλάρωσης!
Στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης.
Διερχόμενος από την Αλεξανδρούπολη, ο κ. Φιλιππίδης, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη, ο οποίος και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο εγχείρημά του. Στο διάστημα των 34 εβδομάδων που υπολογίζει ότι να διαρκέσει η διαδρομή του, ο αθλητής θα επισκεφτεί και θα παρουσιάσει το εγχείρημά του στους δημάρχους των πόλεων που θα συναντήσει στην πορεία του.
Και συνεχίζει... σήμερα βρέθηκε στην Κομοτηνή.