Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Επιμελητηρίου Καβάλας σας ενημερώνει


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Επιμελητηρίου Καβάλας σας ενημερώνει ότι ο Σερραίος αθλητής, μαραθωνοδρόμος και οδηγός ορεινών διαδρομών, Ιωάννης Φιλιππίδης, συγκινημένος από τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, από τις 5 Μαΐου ξεκίνησε ένα ταξίδι – αγώνα μεταλαμπάδευσης ιδεών, σε όλους τους Νομούς της ηπειρωτικής Ελλάδας και Κρήτης. Άφιξη στην Καβάλα την Δευτέρα 16 Μαΐου 2011 και ώρα 08:30 π.μ. στο τελωνείο ερχόμενος από Θάσο.
Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι να μεταφέρει, μηνύματα ευαισθητοποίησης στην νεολαία, στους πολίτες και στις τοπικές αρχές αναφορικά με :
• τη δωρεά οργάνων και ιστών- θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό από τον Εθνικό οργανισμό Μεταμοσχεύσεων .
• την αιμοδοσία, μια απλή διαδικασία που σώζει ζωές, «δώσε 5 λεπτά από το χρόνο σου και σώσε μια ζωή» Πρόσφερε αίμα! Κάνε μια καρδιά να χτυπά!
• την ανάπτυξη οικολογικών συμπεριφορών.
Ο Σύλλογος μας συμμετέχοντας στην προσπάθεια αυτή θα υποδεχθεί τον αθλητή το πρωί της Δευτέρας, και αφού διανύσει με τα πόδια την Κουντουριώτου και την Ομονοίας θα καταλήξει στο 15 δημοτικό σχολείο, στην Ομόνοια, όπου θα τον τιμήσει με μία μικρή γιορτή, παρουσία των μαθητών του σχολείου.
Ο αγώνας θα γίνει με τα πόδια, θα διαρκέσει 34 εβδομάδες, θα διανυθούν συνολικά 6.200 χιλιόμετρα.
Η αφετηρία του αγώνα ξεκίνησε από τις Καστανιές Έβρου και θα τελειώσει στην Σητεία της Κρήτης, μετά από 9 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: